Контакти

м. Біла Церква

вул. Ярослава Мудрого,

буд. 38/12,

3 поверх, кім. 15

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Клуб "Зарічанське джерело" відзначив три свята

 24 травня в клубі «Зарічанське джерело» пройшов концерт до Дня матері, Дня вишиванки та з вітанням клубних іменинників. Свята ці дуже популярні в академістів, адже кожна наша жінка є мамою, бабусею, а деякі вже й правнуків діждали! Тож як не згадати своїх мам, не вшанувати материнство як Богом дароване щастя. Щоправда, сьогодні свято мало присмак смутку і печалі. Адже згадували академістки і тяжку материнську долю українки, на плечі якої випало випроводжати сина чи доньку на російсько-українську війну. А дехто з матерів уже й дочекалися своїх дітей додому…на щиті. Біль і жаль стискає серце кожної матері від реалій сьогодення.

На початку заходу академісти вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих військових, а також розпочали свою зустріч з Гімну України.

Вірші, присвячені матерям, читали Лариса Хоменко,  Тамара Кизим, Ніна Рябошапка, Марія Міщенко, Катерина Черненко.

Також академістки співали пісні як дуетом, так і квартетом. Варто відзначити, що ансамбль клубу поповнився новою учасницею - Марією Фурдецькою, яка не так давно в колективі, але вже впевнено зайняла позицію чудової співачки. До речі, саме її сьогодні вітали колежанки з Днем народження святковим пісенним попурі.

Неймовірно душевно прозвучала пісня «Зове рідна мати» у виконанні Тамари Кизим і Валентини Букало. Квартет «Зарічанського джерела» у складі Валентини Букало, Тамари Кизим, Ольги Грищенко та Марії Фудрецької подарував глядачам пісні «Виглядає мати сина», а разом з Вірою Бакурінською  - віршовано-музичну композицію на слова Василя Симоненка «Виростиш ти, сину, вирушиш в дорогу».

А до Дня вишиванки квартет клубу заспівав пісню «Вишивала дівчина вишиванку».

Ось так у своєму тісному товаристві відзначили чудові травневі свята зарічани.

Фотогалерея "Клуб "Зарічанське джерело" відзначив три свята

Поділитись з друзями: