Контакти

м. Біла Церква

вул. Ярослава Мудрого,

буд. 38/12,

3 поверх, кім. 15

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

День матері та День вишиванки у клубі "Мрія"

21 травня клуб «Мрія» зустрівся у своїй красивій, прикрашеній рушниками, картинами, орнаментами ошатній залі для проведення чергового святкового заходу. На цей раз вшанували свята День матері, День вишиванки та привітали весняних іменинників клубу.

Ведучою свята була Любов Глібова, яка пише прекрасні авторські вірші і привітання.

Розпочали зустріч з вшанування матері. Адже кожна академістка – мама і кожна з них глибоко в серці зберігає пам'ять про свою рідну маму. Тому й вірші академістки декламували з трепетом в голосі, а в багатьох із них наверталися сльози на очі. Під сольне виконання Марії Бойко академісти заспівали фрагменти з пісень «Виглядає мати сина», «Рушничок», «Ой, чого ж так мама», «Чорнобривці», «Пісня про рушник». А Наталія Краснова знайшла і прочитала вірш про нашу спільну маму – неньку Україну!

Друга частина зустрічі присвячувалася українському національному елементу одягу – вишиванці. Дехто з членкинь клубу одягли красиво вишиті вишиванки. А які чудові вірші познаходили академістки, присвячені українській сорочці!

У третій частині свята вшанували всіх присутніх членкинь клубу, які відзначили іменини весняною порою. Многая літа і міцного здоров’я академісти бажали Аллі Молчановій, Надії Горячовій, Антоніні Добровінській, Зінаїді Швень, Лілії Руновій, Володимиру Кожанову. Всім їм Любов Глібова підготувала листівки з власними віршами – побажаннями та презентувала невеличкі подарунки. Проте подарунок не так то просто було отримати, адже спершу треба було відгадати загадку про презент.

Насамкінець зустрічі академісти всім іменинникам заспівали відому пісню «День народження».

Актину участь у виступах та підготовці свята взяли Любов Глібова, Валентина Ворожко, Марія Бойко, Наталія Краснова, Валентина Малахова, Зінаїда Швень, Лілія Рунова, Ніна Теліченко.

Ось на такій високій ноті академісти завершили сезон зустрічей 2023-2024 року! Тепер роздумують над літніми мандрівками.

Фотогалерея "День матері та День вишиванки у клубі "Мрія"

Поділитись з друзями: