Контакти

м. Біла Церква

вул. Ярослава Мудрого,

буд. 38/12,

3 поверх, кім. 15

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

"Чарівна мить" вшанували матерів та національний одяг

22 травня академісти клубу «Чарівна мить» зібралися, щоб послухати чудові пісні у виконанні ансамблю «Спадщина» (художній керівник – Ніна Левченко). Творчий захід приурочили травневим святам – Дню матері та Дню вишиванки. Тож і деякі академістки з числа глядачів теж прийшли у вишитих сорочках. Ведучою заходу була Марія Постоєва, яка подарувала слухачам кілька авторських віршів.

Концерт видався напрочуд душевним, теплим, щирим, адже співачки вклали у його підготовку всі свої таланти, вміння і материнську любов. Спершу привітали присутніх одноклубників піснею «Зеленеє жито, зелене». Затим прозвучали веселі пісні «Туди-сюди», «Ой на горі попід вулицею» та гумореска «Гнатова жінка» у прекрасному виконанні Ніни Янової. Також ансамбль подарував присутнім пісні «Мамина коса», «М’ята-рута», «Вишивала дівчина вишиванку», «Пісня про рушник».

Окремо слід відзначити старання Валентини Перехрестенко. Попри поважний вік і не дуже міцне здоров’я, ця пані демонструє просто таки справжню витривалість і силу волі на сцені. Пані Валентина декламувала напам’ять такий пронизливий вірш про нинішню війну «Летіли лелеченьки», що у всіх присутніх на очі наверталися сльози, адже мова йшла про зруйновані ордами домівки, куди вже не повернуться ані люди, ані лелеки…Також пані Валентина розказала вірш про жіноче щастя «Нам треба зовсім небагато».

Дуже гарно сольно виконала пісню «П’є журавка воду» нова учасниця ансамблю Ніна Кур’янчик. Це наша Раїса Кириченко! Щиро радіємо за ансамбль і такі нові талановиті обличчя колективу!

Дует Катерини Шевченко і Ніни Янової майстерно виконали пісню «У матері над хатою», а разом з Раїсою Чорною – пісню «Йшла до Бога Україна». Єдиний мужчина в ансамблі та клубі Євгеній Сергієнко декламував вірш «Вишиванка» авторства Анатолія Матвійчука. Глядачі теж не пасли задніх. Ніна Карнаухова прочитала напам'ять вірш на честь матерів.

Захід усім дуже сподобався. Адже кожна академістка з трепетом в серці згадала свою маму і кожна знає, як болить материнське серце за своїх дітей. Тож хвилиною мовчання згадали всіх загиблих військовослужбовців, які ціною свого життя відстоюють мир і спокій в Україні та побажали одна одній найскорішої перемоги!

Фотогалерея "Чарівна мить" вшанували матерів та національний одяг

 

Поділитись з друзями: