Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Звітний концерт ансамблю "Чорнобривці"

Підтримувати добрі традиції, що склалися за 8 років діяльності проєкту Благодійного фонду Костянтина Єфименка «Академія пенсіонерів», - це вже також гарна традиція, невід’ємна умова творчого життя його 16 клубів.

 Одна з них  - традиційний  грудневий звітний концерт вокального ансамблю «Чорнобриці» клубу «Сузіря».  Він і цього року пройшов на одному подиху: було дуже зворушливе виконання пісень, кожна з яких співалася творчим колективом уперше: «Ой там ідуть козаченьки», «Як поїхав мій миленький на базар до рідні», «Дівчина мені сорочечку вишивала» тощо. По-новому зазвучала у виконанні «Чорнобривців» і відома пісня «Розпрягайте, хлопці, коней» - так емоційно і артистично це було, що вигуки «браво» на тлі бурхливих оплесків глядацької аудиторії лунали з різних куточків актової зали Білоцерківського колегіуму, де в рамках проєкту «Єдність поколінь» щотижня проводять свої репетиції учасники ансамблю.

А  на біс попросили шанувальники  виконати українську народну пісню «Була в батька парова машина», яка вже давно є візитівкою гурту. А оскільки таке свято української народної пісні відбулося відразу після дня Святого Миколая, то й артисти, і глядачі залюбки виконали першу в цьому році  відому всім колядку «Добрий вечір тобі, пане господарю».

Крім того, підбиваючи підсумки заходу, було прийнято рішення: у  новому навчальному сезоні Академії пенсіонерів провести фестиваль українського народного анекдоту, підкріплюючи кумедні  розповіді ще й гумористичними піснями, а в репертуарі вокального гурту їх вистачає!

Дякуємо керівникам Тетяні Сулеймановій, Віктору Лисиці, Надії Сич за титанічну роботу, результат якої вразив усіх присутніх! Нових Вам творчих успіхів і нових концертів!

Фотоальбом. Звітний концерт ансамблю "Чорнобривці"

 

Поділитись з друзями: