Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Золотий голос клубу "Криниця життя"

11 квітня в клубі «Криниця життя» відбувся святковий захід, присвячений ювілярці цього клубу, талановитій, креативній, красивій, щирій і щедрій  жінці, керівнику ансамблю клубу, режисеру-постановнику танцювальних та театральних номерів Ользі Петрівні Руденко. Саме цього квітневого дня 65 років тому вона народилася в Білій Церкві.

Життєвий шлях ювілярки не був простим. Відразу після народження переїхала з батьками на Донбас і лише у 18 років повернулася до рідного міста. Здобула освіту контролера ОТК, хоча після школи мріяла стати драматичною артисткою, адже у школі співала і танцювала. Працювала на Білоцерківській взуттєвій фабриці та на Шинному заводі, де довелося освоїти ще й професію комірника. Повернулася до творчості лише, коли вийшла на пенсію. Співає у міському хорі «Від серця до серця» (художній керівник - Володимир Клюєв). А 10 років тому на запрошення Лариси Бондарчук прийшла до Академії пенсіонерів, де без перебільшення розкрила свої таланти і співачки, і танцюристки, і художнього керівника ансамблю, і режисера-постановника. А ще пані Ольга перемогла в академічному конкурсі «Мадам гармонія»! Тож не дивно, що подруги її люблять і шанують.

Сама винуватиця торжества не сиділа в залі глядачкою, а разом з Ольгою Тимошенко була ведучою заходу! Обидві пані грали ролі двох сусідок-кумась, які частенько то сваряться, то миряться. І от одна з них (Ольга Руденко) поїхала в санаторій, підлікуватися. А її кума (Ольга Тимошенко) розпитує, як же там йде лікування та скаржиться, що вкрай важко без кумасі на селі: така тиша настала, нема з ким навіть побалакати. Цей гумористичний діалог кумоньок через увесь концерт перемежовувався піснями, смішними сценками та жартами.

Ансамбль виконав пісні «Дієта», «Я ж тебе, Галю, не лаю», «Кум прийшов», «Чи я не хазяйка», «Ой служив я в пана», «Кури мої, кури», «Прийшов кум до куми», а на завершення свята привітали свою дорогу іменинницю піснею «День народження».

Також Ольга Руденко і Ніна Павловська виконали пісні «Сотник», «Свекрушенько, моя ненько», а Наталія Петришина-Канішевська, Галина Тищенко та Лариса Хоменко читали гуморески.

Жартів на святі було вдосталь. Гумористичну сценку «Невістка» усім присутнім подарували у своєму чудовому виконанні Ольга Тимошенко та Наталія Петришина-Канішевська. Окремо відзначимо й жартівливі сценки «Модниці» та «Болить нога»  у виконанні координаторки клубу «Зарічанське джерело» Лариси Хоменко, академісток клубу «Криниця життя» Галини Тищенко та Вікторії Бесараб.

Важко підібрати слова, щоб описати весь той спектр емоцій, який вирував на святі. Але немає сумнівів у тому, що такий ювілей, який влаштували своїй шанованій колезі Ользі Руденко її подруги, точно запам’ятається і самій іменинниці, і всьому клубу. За багато років спільної праці, творчих вечорів і, на жаль, сумних подій в особистому житті академісти стали справжньою родиною. Щиро тішимося з того, що задум Костянтина Єфименка створити осередки культурного дозвілля для людей поважного віку нашого міста настільки добре прижився серед людей.

Фоторепортаж "Золотий голос клубу "Криниця життя"

Поділитись з друзями: