Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Підготовку до урочистого закриття Спартакіади розпочато

 

Підготовку до урочистого закриття

Спартакіади розпочато 

 

24 квітня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, у порядку денного якого одним з перших розглядалося питання «Про організацію та  проведення міського спортивного заходу, присвяченого Всеукраїнському дню здоров’я і спорту та закриттю Спартакіади серед загальноосвітніх навчальних закладів міста, присвяченої Року спорту та здорового способу життя, на призи та за сприяння Білоцерківського благодійного фонду Костянтина Єфименка».

Доповідав із цього питання начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Валерій Матвієць. Він ознайомив членів виконавчого комітету та журналістів із планом проведення заходу, запланованого на 11 травня. Міський голова Василь Савчук до проекту рішення вніс свою пропозицію, яка стосувалася проведення цього дня уроків здоров’я в усіх навчальних закладах міста та дошкільних установах. Також міський голова запропонував створити так звані волонтерські групи, до яких увійшли б працівники управління охорони здоров’я, відділу сім’ї та молоді, відділу з питань фізкультури та спорту, видатні спортсмени Білої Церкви. Вони б  професійно  провели роз’яснювальну роботу  серед населення міста щодо здорового стилю життя.

Один із пунктів рішення виконавчого комітету передбачав рекомендувати працівникам торгових точок міста обмежити продаж спиртних, слабоалкогольних напоїв та тютюнових виробів. Члени виконавчого комітету проголосували за це одноголосно, а ось як відреагують на нього продавці та власники магазинів, буде залежати, мабуть, від них самих, від їхнього свідомого бажання допомогти молоді зрозуміти, що жити і розважатися без алкоголю й тютюну можна.

Отож 11 травня, починаючи з 10:00, на Торговій площі розпочне свою роботу містечко здоров’я: діагностика, консультація лікарів, кардіотренажери, оздоровчі танці, дитячий майданчик, вимірювання тиску, агітаційна робота  тощо.

А саме спортивне свято та урочисте закриття Спартакіади почнеться з 16:00.

 

 П Л А Н    З А Х О Д У

16.00 – 16.30 -  Встановлення рекорду України заслуженим майстром спорту О.Шепелем із перетягування 10 мікроавтобусів одночасно.

16.40 – 17.00 - Фітнес-урок.

17.00 – 17.40 - Акції «Я за здоровий спосіб життя».

17.40-18.00 -  Розіграш благодійної лотереї «За здоровий спосіб життя».

18.00 -18.30 - Урочисте закриття Спартакіади та нагородження призерів  переможців у змаганнях із туризму та легкої атлетики.

18.30 - Святковий концерт за участю українських зірок Амадора Лопеса та Олександра Пономарьова.

 

Місце проведення: Торгова площа

 

 

Поділитись з друзями: