Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Засідання Правління фонду

 

Засідання Правління фонду 

 

18 серпня 2012 року відбулося чергове засідання Правління Білоцерківського благодійного фонду Костянтина Єфименка, у ході якого було підбито підсумки діяльності  за перше півріччя 2012 року, внесено  слушні пропозиції щодо удосконалення організаційного аспекту роботи працівників та волонтерів фонду, а також затверджено план роботи на друге півріччя поточного року.

Отож серед проектів Благодійного фонду пріоритетними залишаються будівництво храму Св. Вмч. Георгія Побєдоносця на Замковій горі та  Академія пенсіонерів, мережу  якої буде розширено до 11 клубів за місцем проживання (нагадаємо: зараз їх поки що 6!).

Щодо Шкільної спартакіади, то проводитиметься вона  один раз на два роки. Але з метою покращення спортивних баз 22 загальноосвітніх навчальних закладів міста – учасників минулорічної Спартакіади -  на День знань будуть вручені подарункові сертифікати на суму 7,5 тис. гривень на придбання спортивного інвентарю. А СЗОШ № 19 та ЗОШ І ступеня № 23 отримають  сертифікати на суму 3 тис. грн. кожна.

Крім того, фонд розпочинає  ще один, абсолютно новий проект, робоча назва якого «Допоможи народитися дитині». Тобто Благодійний фонд надаватиме допомогу тим сім’ям, для яких мрія стати батьками може бути здійсненною тільки за умови застосування новітніх медичних технологій.

Оголошений  на початку року Білоцерківським благодійним фондом Костянтина Єфименка огляд-конкурс благоустрою та утримання території й житлового фонду міста на честь 980-річчя  з дня заснування м. Біла Церква підходить до завершення. 15 вересня грошові винагороди отримають переможці номінацій: «Кращий двір», «Кращий двірник», «Будинок зразкового порядку».

На День міста Благодійний фонд готує святковий подарунок для всіх мешканців і гостей Білої Церкви. Який? Дізнаєтеся 15 вересня!

 

Поділитись з друзями: