Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

З Днем автомобіліста й дорожника!

 
  28 жовтня голова Благодійного фонду Костянтина Єфименка, перший заступник Міністра інфраструктури України К.О.Єфименко на запрошення директора ТОВ «Білоцерківське шляхово-експлуатаційного управління» Романа Троценка взяв участь в урочистостях із нагоди Дня автомобіліста та шляховика.
 
 
 
     Вітаючи  присутніх із професійним святом, Костянтин Олексійович згадав не тільки часи становлення підприємства, а й озвучив  перспективи щодо закупівлі нової техніки, без якої сьогодні дуже складно ефективно проводити дорожні роботи. К.Єфименко  щиро подякував працівникам дорожньої галузі за щоденний нелегкий труд на благо міста, за те, що стан доріг  у  Білій Церкві значно покращився за останні роки, зокрема за якісно відремонтований так званий Західний проїзд, який упродовж 20 років не ремонтувався жодного разу.
 
     Побажавши здоров’я, щастя й людських гараздів працівникам ТОВ «БЦ ШЕУ», голова Благодійного фонду Костянтин Єфименко запросив колектив підприємства разом із членами сімей  на виставу «Кайдашева сім’я» у виконанні артистів музично-драматичного театру ім. Саксаганського, а також подарував 100 квитків на свято Новорічної  ялинки, яке відбудеться в Палаці «Україна».

 

Поділитись з друзями: