Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

«Школярами будемо – «Волошку» не забудемо!»

 «Школярами будемо – «Волошку» не забудемо!» 

31 травня в дитячому будинку «Волошка» відбулося величне родинне свято: вихованців  установи урочисто проводжали до першого класу. Під відомий «Вальс квітів» запросили до ошатної зали тих діток, які восени вперше переступлять  шкільний поріг.

Усім на здивування з’явилися на святі казкові герої – Кіт Базиліо та Лисиця Аліса, які вмовляли і переконували дітей не йти до першого класу. Але вихованці дитячого будинку «Волошка» зуміли гідно відповісти на всі запитання, розгадати складні загадки й прогнати злих персонажів зі свята, не віддавши їм найдорожчий атрибут свого першого випускного  балу - Буквар.

«Усі ми знаємо, що непроста робота у «Волошці» маму заміняти», - так щиро співали діти, дякуючи улюбленим вихователям і працівникам дитячої установи, які вже стали дорогими й рідними для них людьми.

Від імені Костянтина Єфименка, голови Благодійного фонду, привітала випускників і вихователів «Волошки» Олена Ткач, передаючи його щирі слова: «Так любити де-юре чужих, а де-факто рідних дітей можуть тільки святі люди, тож нехай Господь сторицею повертає Вам, дорогі вихователі, ті любов, терпіння і здоров’я, які Ви віддаєте цим дітям». Крім вітань, від фонду діти отримали комплекти розвивальних ігор та літератури, сезонні фрукти до святкового столу і навіси для ігрових майданчиків.

Отож 14 вихованців «Волошки» залишали цього дня  рідну за стільки років домівку, адже кожного з них чекають із вересня інші навчальні заклади інтернатного типу по всій Київській області. Як складуться їхні долі – відомо тільки Господу Богу, а так хочеться, щоб були вони щасливими. 

 

 Фотоальбом 

Поділитись з друзями: