Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

"Водограй" завітав на Острів сакур

3 травня клуб «Водограй» розпочав свій сезон екскурсій. Академісти побували в парку «Острів сакур», що у Володарці. Як там зараз гарно! Розквітли сакури, магнолії, тюльпани, бузок. «Погода нам сприяла, було сонячно і тепло. Ми гуляли, милувались краєвидами, в затишній альтанці читали вірші і вітали з днем народження нашого координатора Ларису Ястребову. Не зогляділися, як пролетів час. Додому повертались трішки втомленими, але з чудовим настроєм і бажанням поїхати кудись ще», - розповіла членкиня клубу Олена Сінєльнікова.

Варто додати лишень, що клуб заслужив на повноцінний відпочинок, на кількагодинне спілкування з природою, на реабілітацію сонцем, квітами, щебетом птахів. Адже це один з найбільш активних клубів. Не проходить жодного тижня, щоб вони не збиралися у дитячій бібліотеці для того, аби провести свій творчий захід чи почути якусь змістовну розповідь про видатних українців чи важливі історичні події, яку їм готують працівники цієї книгозбірні. Окрім того, академісти активно допомагають армії: шиють спідню білизну, в’яжуть носки, збирають продукти харчування та все це передають волонтерами. На відміну від багатьох співвітчизників, які ще ніяк не збагнуть, якою мовою їм користуватися, всі академісти перейшли на українську, хоча багато хто з молодості звик спілкуватися російською. Запрошують до себе  в гості і, завмираючи, слухають розповіді військових про ситуацію на фронті, волонтерів, медиків, які з перших днів повномасштабного вторгнення вивозили поранених, евакуювали цивільне населення.

Тож, щоб мати сили далі допомагати армії, потрібно і собі якось реабілітовуватися. А найкраще це зробити серед матінки-природи. 

Поділитись з друзями: