Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Візит дружби та моральної підтримки

Клуби Академії пенсіонерів Благодійного фонду Костянтина Єфименка вирішили влаштувати дружні візити одне до одного, адже пісень у репертуарі ансамблів чимало. То чому б їх не представити на розсуд своїх колежанок з інших клубів, які також уміють чудово співати?

Клуб «Чарівна мить», на базі якого багато років дії ансамбль «Спадщина» (художній керівник – Ніна Левченко), запросили до себе ансамбль клубу «Гармонія» та «Золота осінь». Зустріч відбулася на базі бібліотеки №10, завідувачкою якої є Ганна Нагорна. Пані Ганна допомогла академістам облаштувати імпровізовану сцену та глядацький зал біля бібліотеки. А пісні у чудовому виконанні ансамблю «Золота осінь» (художній керівник – Людмила Хоменко), могли почути не лише академісти, а й всі бажаючі: хтось проходив повз і на хвильку зупинявся, а хтось визирав з вікна і теж дослухався до чудових мелодій.

Тож таку практику академісти планують продовжити, запросивши завітати до себе вже клуб «Чарівна мить». Може, звісно, любий читачу, ви скажете: в Україні війна, щодня гинуть наші воїни, щодня люди втрачають рідних, власні оселі, роботу, заощадження. І це, звісно, так. Але ж, як співається в пісні: переплелись, як мамине шиття, мої сумні та радісні дороги. І справді, в українській фольклорній спадщині багато журливих народних пісень. Тож якщо академісти зможуть бодай якось відволіктися від сумних буднів, трішки підтримати свій психологічний стан та тих людей, які стали випадковими слухачами, ніякого гріха в цьому точно не буде.

Фотогалерея "Візит дружби та моральної підтримки"

Поділитись з друзями: