Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

"Вір, учителю, в казку!"

Вір, учителю, в казку!

Подарунок, який зробив Костянтин Єфименко нам,  своїм учителям,  із нагоди 20-річного ювілею закінчення ним школи,  за своєю унікальністю та фантастичністю можна порівняти хіба що з сюжетами найвідоміших і найулюбленіших світових казок.

Завдяки щедрій душі Костянтина ми, педагоги, в червні 2012 року побували в неймовірно казкових містах Італії  - Римі, Ватикані, Венеції. Враження – незабутні, адже   відвідали  храми, собори, музеї, картинні галереї, мандрували  на гондолах вуличками Венеції та вдихали історичний і священний дух  грандіозної площі Святого  Петра в Римі. Особливо запам’яталися італійські справи, здебільшого середньовічна архітектура і, звичайно, привітність місцевого населення.

Це справді казка! Тільки-но уявіть собі: у світі, де  панують прагматизм, байдужість, невдячність, де  професія педагога й досі тримається виключно на подвижництві, - отримати від свого колишнього учня такий феєричний подарунок!

Погодьтеся, вчинок унікальний своєю винятковістю, і цим вселяє віру в неймовірне -  можливість проростання крізь роки й десятиріччя Розумного, Доброго, Вічного. Спасибі тобі, Костянтине, за казку! Божого тобі благословення та підтримки!

Вдячні педагоги: Сербин Т.С., Веред О.Є., Грабовська Є.Д., Семененко Ю.В., Гладун В.О.

  Фотоальбом

Поділитись з друзями: