Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

«Віддай людині крихітку себе. За це душа поповнюється світлом»

 

«Віддай людині крихітку себе. За це душа поповнюється світлом»

 

Цей візит Ольги Дмитрівни Борисюк запам’ятався мені як ніякий інший. Новопризначена директор СЗОШ № 19 звернулася до Благодійного фонду Костянтина Єфименка з незвичним проханням: допомогти виправити на перший погляд рядову побутову ситуацію, зокрема побілити стелю у спортивному залі на шестиметровій висоті, бо власними силами зарадити цій проблемі працівники школи не в змозі.

Цікавим є те, що фонд як благодійна організація не займається ремонтними роботами, але в нас є правило: не відмовляти, якщо є хоча б один шанс чи найменша ідея стосовно того, яким чином можна допомогти. Тому й став мій дзвінок до начальника  ЖЕКу № 7 Юрія Баласа майже доленосним.  Його працівники, а ними виявилися три чарівні жінки-маляри, знаючи професійні секрети, володіючи неабияким досвідом у цій справі, а головне -  маючи добре серце й велике бажання допомогти, приступили до роботи й виконали її бездоганно.

Найкращі слова подяки адресувала своїм рятувальницям і Юрію Миколайовичу Баласу пані Ольга. А ми, у свою чергу, дякували за таку плідну співпрацю і злагоджену роботу всьому  колективу  ЖЕКу №7. Справді, для комунальників білити стелю, фарбувати стіни – це звична повсякденна робота, але в цьому випадку вона стала ще одним випробуванням на звання «Людина». Я переконана: у будь-яких життєвих ситуаціях взаємопідтримка і взаємовиручка стають запорукою успіху.

22 серпня в актовій залі ЖЕКу № 7 під час щоденною ранкової наради  я з неабияким задоволенням вручила жінкам-малярам сувенірну продукцію та книгу Євгена Чернецького «Браницькі», подякувала за виконане завдання і побажала здоров’я та всіляких людських гараздів. І пригадалися мені у цю хвилину слова Ліни Костенко: «Віддай людині крихітку себе. За це душа поповнюється світлом».

 

 Директор Благодійного фонду Олена Ткач

 

Поділитись з друзями: