Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

«Веселі нотки - 2012»

Веселі нотки - 2012

 

У розпал весни вже традиційним стало проведення міського фестивалю дитячої творчості «Веселі нотки», учасниками якого є вихованці дошкільних навчальних закладів Білої Церкви. Вдруге захід проходить у приміщенні Київського обласного музично-драматичного театру ім. Саксаганського за фінансової підтримки Благодійного фонду Костянтина Єфименка.

Із привітальним словом звернулася до присутніх виконавчий директор Благодійного фонду Олена Ткач, яка в першу чергу подякувала організаторам фестивалю за надану честь виступати другий рік поспіль спонсорами одного з найкращих заходів, покликаного розвивати дитячу творчість, артистизм. Адже метою проведення фестивалю є виявлення та всебічна підтримка творчо обдарованих дітей, популяризація серед молодого покоління творчості українських композиторів та авторської дитячої пісні.

Від Костянтина Єфименка – голови фонду – пані Олена переказала вітання та подяки вихователям і музичним керівникам дитячих установ за самовіддану педагогічну працю; батькам, бабусям і дідусям маленьких артистів – за їхній вагомий внесок у підготовку свята: пошиття концертних костюмів, участь у репетиціях і, звичайно, за присутність у цій залі, позаяк такої гордості за своїх дітей і внуків вони не відчують деінде.

Цього року у фестивалі взяло участь 170 вихованців 35 дошкільних закладів міста віком від 3 до 6 років. Усі вони отримали від Благодійного фонду подарунки, а музичні керівники – комплекти методичної літератури.

Дитячі номери  були оригінальними, неповторними, яскравими. Починаючи від вибору пісні, вірша, музичних інструментів і закінчуючи костюмами – усе було максимально продумано й бездоганно втілено на сцені під час виступів.

Захопливим і незабутнім став фінальний мистецький сюрприз  фестивалю, присвячений Євро-2012. Варто відзначити й те, що рівень підготовки концертних номерів цьогорічних  «Веселих ноток» був значно вищим, що говорить лише про одне: захід стає популярним і відповідальність за участь у ньому зростає як з боку вихователів, так і дітей та їхніх батьків. 

  Фотоальбом

Поділитись з друзями: