Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

У Святогеоргіївському храмі пролунав Перший дзвоник

1 вересня у Святогеоргіївському храмі на Замковій горі пролунав Перший дзвоник! Так, так, у церкві. Ви все правильно прочитали, друзі.

Саме біля підніжжя пам’ятника засновнику міста князю Ярославу Мудрому учні, вчителі та батьки Білоцерківського ліцею-іноземних мов №9  вирішили провести урочисту першовересневу лінійку.

Звісно, це не така лінійка, як була раніше. Прийшли не всі класи, адже в умовах можливого ракетного удару по всій території України класичний урочистостей школи не проводили. Проте бодай невеличке свято учні отримали і будуть, певно, все життя пам’ятати той навчальний рік, який почався саме в таких умовах військового часу.

Перед учнями з вітальним словом виступили директор гімназії Олена Ткач, начальник управління освіти і науки БМР Юрій Петрик, радним міського голови, колишній директор школи №9 Микола Антонюк, а також начальник відділу комунікацій батальйону ТРО ЗСУ, колишній учитель школи, який викладав учням предмет «Захист України». Також учні 9, 11 класів та випускники школи, які до речі, були ведучими свята підготували кілька пісенних номерів.

Обов’язковим елементом кожної такої лінійки є покладання квітів. Тож учні школи поклали квіти до пам’ятника князю Я. Мудрому,  визволителям міста в роки Другої світової війни та Героям Небесної Сотні. А насамкінець пролунав Перший шкільний дзвоник.

Після урочистого заходу директорка школи Олена Ткач провела своїм старшокласникам екскурсію по храму. А пізніше на невеличку екскурсію завітали і школярики 4-А класу, які разом з батьками побачили, як виглядає храм зсередини.

Тож бажаємо усім учням Білої Церкви та України гарного, спокійного, успішного, легкого навчального року! Нехай ніщо не завадить вам поринути у цікавий світ знань!

Фотогалерея "У Святогеоргіївському храмі пролунав Перший дзвоник"

Поділитись з друзями: