Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

У Палаці спорту на хокеї

 

З нагоди 30-річчя незалежності України Костянтин Єфименко організував членам Академії пенсіонерів приємний сюрприз, а саме: 5 вересня люди поважного віку спершу поїхали на вже улюблене для них «Співоче поле» у Києві, а потім відвідали зовсім новий для них захід – матч хокейної Ліги чемпіонів, в якому дебютував український хокейний клуб «Донбас».

Здавалося б, що пенсіонерам робити на хокеї? Проте вражень у них після матчу було маса! По-перше, відвідати Палац спорту, посидіти на трибунах, відчути атмосферу спортивного свята – це вже неймовірна пригода для літніх людей. А, по-друге, ще й українці перемогли французького суперника – чемпіона Франції, титулований хокейний клуб "Руан"!

І хоч відвідини «Співочого поля» трішки супроводжувалися дощиком, а сама поїздка змушувала академістів десь пройтися, а десь піднятися вгору, але це не зіпсувало загальну картину вражень, які отримали від недільного відпочинку академісти клубів «Гармонія», «Чарівна мить», «Зарічанське джерело», «Криниця життя», «Серпанок», «Сузір’я», «Промінь надії», «Пролісок», «Лада», «Водограй», «Золота осінь».

Тож тепер лишається трішки перепочити. Трішки, бо вже 8 вересня новий загальноакадемічний захід – концерт до 30-тої річниці незалежності України, який відбудеться у Торгово-промисловій палаті.

Фотоальбом "У Палаці спорту на хокеї"

Поділитись з друзями: