Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Треба час від часу зазирати в душу…

Треба час від часу зазирати в душу… 

 

Таку філософську тему обрали для своєї першої зустрічі після літніх канікул члени клубу «Чарівна мить» Академії пенсіонерів, якою опікується Благодійний фонд Костянтина Єфименка. Вона відбулася в приміщенні бібліотеки-філії № 10 дев’ятого серпня.

Спочатку переглянули документальний фільм про життєвий  і творчий шлях Богдана Ступки – легендарного українця, який недавно завершив свій земний шлях.

Чим відрізняються поняття «розумна людина» і «мудра людина»? Що таке духовна їжа? Як саме ви збагачуєте й енергетично підтримуєте свою душу? Ці та інші питання ставила координатор клубу «Чарівна мить» Ірина Гуральник перед академістами. А ті, у свою чергу, керуючись досвідом і знаннями, вкотре робили висновки: треба цінувати кожну дрібницю в житті, щиро радіти досягненням і перемогам та ніколи не опускати рук перед труднощами. Та головний висновок був попереду: треба любити себе, але не як нарцис, а як людина, що здатна цю любов трансформувати в підтримку, повагу до інших, допомогу ближньому. А ще, стверджують учасники дискусії, треба частіше зазирати в душу, щоб краще пізнати себе й уникнути душевної дисгармонії.

Продовжилася зустріч переглядом ще одного філософського кінофільму «Правильное образование».

Насамкінець члени клубу «Чарівна мить» розглянули ряд організаційний питань, зокрема розподілення квитків до театру, планування чергового паломницького туру Володарщиною, а також видача посвідчень членів Академії пенсіонерів. Треба сказати, що цей клуб отримує їх першим!

Поділитись з друзями: