Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Традиції дружити

 

16 липня у затишному кафе "Олександрія", що розташоване у дендропарку "Олександрія", відбувся урочистий захід БЦ МТІ "ФЕНІКС" з нагоди 31-річчя з дня заснування товариства інвалідів Білої Церкви.

Гарною традицією став той факт, що кожного року Благодійний фонд Костянтина Єфименка підтримує такі заходи людей з обмеженими можливостями. Саме у травні-червні, за винятком карантинного 2020-го року, фонд організовував свято з екскурсією  дендропарком та спілкуванням у дружньому колі.

Благодійний фонд Костянтина Єфименка вітає організацію "ФЕНІКС" (керівник - Ніна Карпович) зі святом та щиро дякує за те, що таке товариство у Білій Церкві вже стільки років поспіль підтримує, консолідує, вирішує проблеми людей-інвалідів.

А їх чимало! Інвалідів турбують і нові зміни в законодавстві, які змушують орендувати приміщення під діяльність товариства на аукціоні, і питання діяльності комітету доступності, і оздоровлення, і забезпечення ортопедичними засобами тощо.

Тож щиро вітаємо організацію і бажаємо многая літа її членам!

А цього року феніксівців привітали і представники Академії пенсіонерів Ольга Руденко та Ніна Павловська (клуб "Криниця життя", куратор Лариса Бондарчук).

Фотоальбом "Традиції  дружити"

Поділитись з друзями: