Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Свято весни, краси і любові

Жанна Черницька,

                                                        член клубу «Водограй»

Справжнє свято весни, краси і любові відбулося  напередодні Міжнародного жіночого дня в клубі «Водограй» Академії пенсіонерів, який працює в Центральній міській бібліотеці майже 2 роки поспіль.

         Чарівних академісток  привітала завідуюча бібліотекою Людмила Чупак, яка підготувала поетичну композицію зі святкових побажань і прекрасних віршів про любов видатної української поетеси Ліни Костенко. А вокальний ансамбль “Калина” міської ЦБС подарував віночок ліричних пісень.

Кульмінацією свята став виступ куратора клубу В’ячеслава Вереда. Добрі і щирі слова привітання із вуст цього красивого молодого чоловіка заполонили душу і розтопили жіночі серця. Кожна відчула себе прекрасною, незрівнянною, обласканою увагою і любов’ю. Дякуючи Благодійному фонду Костянтина Єфименка пенсіонери  не почуваються самотніми, ведуть активний спосіб життя, завжди з великим задоволенням приходять у «Водограй», де бібліотекарі проводять літературні вечори, свята, організовують зустрічі з творчими людьми й колективами.

         Від такої плідної співпраці Благодійного фонду Костянтина Єфименка і Центральної міської бібліотеки виграють всі, і в першу чергу “водограєвці”.

         І тому, коли В’ячеслав Олексійович вручив завідуючій бібліотекою три тисячі гривень на виготовлення кафедри видачі літератури, присутні стоячи зааплодували. 

Разом із працівниками бібліотеки члени клубу «Водограй» щиро вдячні Костянтину Єфименку за такий гарний подарунок. Бажаємо, щоб кошти фонду постійно збільшувалися, а добрі справи примножувалися.


 

Поділитись з друзями: