Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Святковий концерт в Академії пенсіонерів

 

Святковий концерт в Академії пенсіонерів

 

Травень -  щедрий на свята місяць. День матері, День Перемоги, День сім’ї, деякі професійні свята приходять до нас саме у травні, коли  буяє зелень і цвітуть різнобарвні квіти.

Тож і запланували члени  Академії пенсіонерів відзначити День Перемоги і День матері загальноакадемічним святом,  провівши  його 24 травня в актовій залі ЖЕКу № 7, що на Леваневського. 

  

Звучали пісні воєнних років – тривожні, ліричні, жартівливі… А скільки палких поетичних слів було присвячено матері - берегині роду людського, скільки спогадів про непросте життя під час війни озвучували ті, хто, незважаючи на роки, добре  пам’ятає її лихоліття. 

 

Концерт підготували активні члени Академії пенсіонерів клубів «Золота осінь» (масив Леваневського), «Сузір’я» (Критий ринок), «Водограй» (Центральна бібліотека), а також вокальний ансамбль клубу «Чарівна мить» (Піонерська), співачки якого вразили присутніх своєю артистичністю і неабиякою майстерністю вокального співу. Ведучою вечора була Марія Олексіївна Постоєва. Ця жінка  власними поетичними рядками переплела співочу концертну програму і зуміла створити незабутню святкову атмосферу.  

 Найщиріші слова вдячності й найгучніші оплески адресували академісти Ніна Яківна Левченко – людині, яка взяла у свої досвідчені хормейстерські руки підготовку і проведення цього травневого заходу.

Особливо незабутнім став  виступ Марії Павлівни Жукової, яка розповідала про непросте життя в тилу під час війни, про дітей, народжених у часи воєнного лихоліття, юних зв’язківців, які, ризикуючи своїми молодими життями, допомагали партизанам.

Від Благодійного фонду Костянтина Єфименка було вручено подяки і солодкі презенти присутнім на святі ветеранам  Великої Вітчизняної війни: Марії Павлівні Жуковій і  Петру Андрійовичу Білому (масив Леваневського);  Марії Семенівні Каран і Надії Степанівні Шевченко (Залізничне селище); Варварі Василівні Рудь, Надії Павлівні Савчук і Борисові Петровичу Дерев’янку (ценр); Корієві Іллічу Курчу і Марії Мефодіївні Коларж (представникам ГО «Фенікс»); Ользі  Наумівні Горбань (район Піонерської).

 Фотоальбом 

Поділитись з друзями: