Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

«Старти надій» - на фініші!

У період із 30 червня до 28 липня 2011 року за сприяння та на призи Білоцерківського благодійного фонду Костянтина Єфименка проходили територіальні спортивно-ігрові змагання «Старти надій» на спортмайданчиках за місцем проживання.


Одночасно на двадцяти майданчиках тренери та інструктори проводили для хлопчиків і дівчаток веселі естафети, спортивні та рухливі ігри: футбол, волейбол, баскетбол, піонербол, вибивний. На кожному з них щодня проводили вільний час, займаючись активним відпочинком, від 30 до 60 дітей віком від 6 до 14 років.


Особливою популярністю користувалися естафети: дітвора із задоволенням брала участь у них, докладаючи неабияких зусиль заради перемоги своєї команди. На кожного учасника очікував сюрприз: щодня новий подарунок – чи то солодощі, чи шкільне приладдя, яке знадобиться зовсім скоро – на початку нового навчального року.


-«Старти надій» проводилися не вперше, - розповідає начальник відділу з питань фізкультури та спорту Білоцерківської міської ради В.Матвієць, - але так масштабно й організовано не вдавалося жодного разу. Цьогорічні змагання відрізнялися від попередніх більш різноманітною спортивною програмою та щедрими подарунками. За це ми вдячні Благодійному фонду Костянтина Єфименка, який взяв на себе всі витрати щодо організації активного літнього відпочинку для дітей, які майже все літо проводили на своїх спортивних чи ігрових майданчиках біля багатоповерхівок.


Відгуки


Дуже вдячна. Дітям подобається. Та ще й призи! Приємно, що про дітей піклуються. З нетерпінням будемо чекати наступного літа і нових «Стартів надій»!
Анна Черненко, вул. Вернадського

Велике Вам спасибі за гарні конкурси й смачні призи.
Павло Синчук, вул. Вернадського
 

Вважаю гарним проектом задіювати дітей у літній період. Це згуртовує їх та виховує в них дисципліну. Дякуємо.
Юлія Скуйбіда, Сквирське шосе
 

Все супер! Кожного дня чекаємо 15:00 годин. Син постійно перепитує про плани і нагадує про те, що потрібно йти всім на старти.
Олена Шульга, вул. О.Гончара

Проект «Старти надій» дуже сподобався нашій сім'ї, адже наші діти з задоволенням та користю проводять свій час.
Наталія Бондаренко, вул. Щорса
 

Завдяки проекту діти активно проводять своє дозвілля. Дякуємо за організацію.
Катерина Жураківська, вул. Січневий прорив

Завдяки проекту діти активні. На мою думку, проект «Старти надій» слід проводити щомісячно, щоб діти займалися спортом.
Юрій Ткаченко, вул. Клінічна
 

Дуже вчасне проведення спортивних змагань. Організовано, цікаво, весело для дітей.
Ганна Пастухова, вул. 50-річчя Перемоги
 

Дуже рада, що мої сини зайняті. Організація дітей на високому рівні. Велика вдячність за добрих та веселих дівчат-інструкторів.
Алла Білан, вул. Леваневського


 

Поділитись з друзями: