Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Результати спортивних досліджень фонду

У червні 2011 року Білоцерківським благодійним фондом Костянтина Єфименка було проведено соціологічне дослідження на предмет виявлення зацікавленості населення у заняттях спортом. У ньому за квотними характеристиками взяла участь одна тисяча респондентів, які проживають у різних мікрорайонах Білої Церкви.


       Результати дослідження показали, що спортом у Білій Церкві в той чи інший спосіб займаються 61,5% респондентів віком від 7 до 60 років, 30,8% - не займаються взагалі, а 7,7% обрали варіант відповіді «важко відповісти».

Дослідження дало змогу з′ясувати, де саме займаються спортом білоцерківці. 22,2% - на спортивних майданчиках, що біля житлових будинків, 26,7% обрали заняття в фітнес-клубах чи тренажерних залах, 15,6% респондентів відвідують спортивні секції або гуртки. Слід зазначити, серед усіх опитаних, які займаються спортом систематично, побутує думка, що якість проведення занять та стан приміщень чи майданчиків задовольняє 68,8% респондентів.

 

 

 
    Опитавши людей, які не займаються спортом, ми встановили причини, що стали на заваді систематичним фізичним навантаженням білоцерківців, та з'ясували ставлення жителів міста до масових спортивних заходів. Просимо читачів зробити висновки самостійно, звернувши увагу на те, що здебільшого на заняття спортом нашим жителям не вистачає вільного часу і коштів. Але ж, даруйте, кошти й час на посиденьки з пивом є, особливо зараз, у літній час, та ще й зазвичай біля дитячих і спортивних майданчиків? 
 

Поділитись з друзями: