Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Шкільна Спартакіада взяла високий старт

16 вересня на стадіоні «Трудові резерви» відбулося урочисте відкриття Спартакіади серед школярів міста, яка триватиме упродовж 2011-2012 навчального року. У Спартакіаді візьмуть участь команди із 22 загальноосвітніх навчальних закладів Білої Церкви, змагаючись між собою у семи видах спорту: футбол, волейбол, баскетбол, шахи, плавання, пішохідний туризм і легка атлетика.

Під урочистий спортивний марш на стадіон вийшли 22 команди-учасниці Спартакіади. Щирими оплесками учасники заходу вітали гостей свята – міського голову В. Савчука, голову Благодійного фонду Костянтина Єфименка, першого заступника Міністра інфраструктури України К.Єфименка, начальника управління освіти і науки Ю. Петрика, начальника відділу з питань фізичної культури і спорту В.Матвійця, чемпіона світу в гонках із велотреку, учасника двох Олімпійських ігор В.Дюдю, чемпіона юнацьких Олімпійських ігор зі спортивної ходьби І.Лященка.

Напутніми стали для школярів вітальні слова міського голови В.Савчука та голови фонду Костянтина Єфименка, який, зокрема, сказав:

 

Дорогі діти, шановні гості!

Сьогодні ми з вами урочисто відкриваємо Спартакіаду серед школярів міста, це свято величі духу, мужності, праці й патріотизму!

Змагання з улюблених видів спорту допоможуть вам розкрити власний потенціал, знайти друзів і зробити впевнені кроки до підкорення нових життєвих вершин.

Сьогодні ми з вами співаємо хвалу спорту.

Спорт – це здоров’я, він загартовує, зміцнює дитячий організм, характер і волю.

Спорт – це дисципліна, він допомагає формувати в кожному з вас ті якості, які вкрай необхідні для серйозного дорослого життя. Це уміння тримати удар, витривалість, толерантність, доброзичливість і повагу до людей.

Спорт – це змагання, він учить переживати перемоги й поразки, плекає уміння захищати честь своєї школи, а в майбутньому – честь свого міста й держави.
І це не просто слова, це глибокі переконання в тому, що без тренувань і здорової спортивної конкуренції не можна сформувати характер, не можна побудувати гідне суспільство. Адже в усі часи саме здорові духом і тілом люди були надійною опорою держави.

Тож бажаю вам, дорогі діти, міцного здоров’я, успіхів, удачі, спортивної наснаги, величі духу. Нехай у чесній спортивній боротьбі переможе найсильніший.

Бажаю тренерам і суддям фізичного здоров’я і краси, олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіху в усіх звершеннях.

Зі святом вас, нехай упевнено й завзято стартує шкільна спартакіада!

 

Подарунком від Білоцерківського благодійного фонду стали феєричні виступи гурту «С.К.А.Й.» та Народної артистки України Тіни Кароль.

Більше фото дивіться http://efimenko.org/foto/19/

Поділитись з друзями: