Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Процвітай, «Любистку»!

 Процвітай, «Любистку»! 

 

Любисток… Хто з нас із дитинства не пам’ятає терпкувато-свіжий запах листя цієї рослини?  Запашна  купель для немовляти, п’янкий аромат дівочих вінків, лікувальна прохолода при головному болю…

Любисток – символ нев’янучої любові, любові до людей, до життя. Недарма саме назва цієї рослини стала назвою одного з наймолодших осередків Академії пенсіонерів, який відкрито за сприяння депутата міської ради Тетяни Сергіївни Сербин у приміщенні БСШ  № 13. Адже всі члени цього зібрання не розгубили вміння любити, не втратили дару радіти життю кожної хвилини.

«Любисток» - це колектив однодумців, що вміють і відпочивати разом, і навчатися чомусь новому. Тому за порівняно невеликий час уже так багато цікавого відбулося.

Академісти-початківці і колядки вивчали, і новорічні посиденьки влаштовували. Зустрічалися з цікавими людьми. Захоплено розглядали роботи майстрині бісероплетіння Галина Різник і, слухаючи її розповідь, загорілися бажанням і собі навчитися. 

Місцева поетеса Ірина Поліщук  не лише порадувала присутніх своїми творами, а й поділилася особистими досягненнями в кулінарному мистецтві. 

Відвідування театру і Будинку органної музики, цікаві зустрічі, дні іменинника і просто можливість поспілкуватися – все це допомагає людям шанованого віку не зістарітися душею, повноцінно жити і з радістю зустрічати кожен новий день.

Ми вдячні Благодійному фонду Костянтина Єфименка і особисто Костянтину Олексійовичу за синівську турботу про нас, людей за 50… 

Тож процвітай, «Любистку», даруючи щирі хвилини радості й любові до життя усім, хто ніколи не втрачає молодечого оптимізму.

                 Світлана Гребень, координатор клубу  «Любисток» 

 

Поділитись з друзями: