Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

"Промінь надії" відкрив сезон концертів на вулиці

 

19 травня ансамбль клубу «Промінь надії» відкрив сезон концертів на вулиці для мешканців Білої Церкви. Традиційно виступають академісти за місцем проживання, тобто в мікрорайоні «Таращанський».

Ансамбль під керівництвом Ганни Сполович презентував глядачам 16 народних пісень, а Надія Бураченко розсмішила присутніх гуморесками Павла Глазового.

Слухачами їхнього виступу стали члени клубу «Промінь надія», які прийшли підтримати своїх колег та жителі мікрорайону. Метою такого імпровізованого концерту було бажання підняти настрій землякам в такий непростий час, розрадити піснею, розвеселити гумором, щоб люди хоча б на хвилинку забули про воєнні реалії сьогодення.

Також академісти поставили скриньку для зборів благодійний внесків. Всі кошти, як озвучила на початку виступу координаторка клубу «Промінь надії» Ніна Старенькова, підуть на закупівлю шкарпеток та спідньої білизни військовим. Це вже не перший такий благодійний концерт. Минулого року ансамбль «Промінь надії» тричі виступав у себе  на районі, а також відвідав санаторій «Діброва». Під час всіх цих концертів збирали кошти для допомоги бійцям.

Дякуємо білоцерківцям, які слухають наших академістів, підтримують оплесками і донатять на допомогу нашим захисникам, завдяки яким ми маємо такий шанс під час війни спокійно виступати на вулицях рідного міста. 

Фотогалерея "Промінь надії" вікдрив сезон концертів на вулиці

Поділитись з друзями: