Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

"Пролісок" знає: весна на порозі!

 

Напевно, так треба було і так співпали зірки, що ми незабаром відзначатимемо 150-річчя геніальної дочки українського народу, поетеси, перекладачки, фольклористки та культурної і громадської діячки - Лесі Українки, а також весняне жіноче свято 8-е Березня.

Тому ми в своєму клубі "Пролісок" вирішили об'єднати ці два заходи. Почитати вірші та згадати життя цієї легендарної жінки, якій дісталася цікава і дуже важка доля, напевно, висловлювання про те, що коли Бог дарує багато таланту людині, вона натомість розраховується чимось дуже важливим для свого життя, - це саме про неї.

Тому всього 42 роки було відведено прожити цій сильній, незламній, талановитій жінці, 42 роки боротьби з важкою недугою.

А також продовжили майстер-клас, виготовили квіти та вазочки для них, щоб прикрасити наше приміщення перед святом. Захід пройшов на позитивній ноті, не обійшлося і без пісень, у процесі виготовлення квітів, 2,5 години промайнули як одна хвилина. Це дуже класно, ось так збиратися в теплій і дружній обстановці, дякуємо всім, хто допоміг нашому клубу, знайти такий затишний куточок !!!

Дуже шкода, що не всі коліжанки відвідують клуб, хто через хворобу, хто відчуває страх перед монстром, який ніяк не залишить нас у спокої, але всі ми люди, все розуміємо і таки сподіваємося на краще.

Фотоальбом. "Пролісок" знає: весна на порозі!

Поділитись з друзями: