Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Поїздка до театру

Тетяна Сулейманова,
координатор клубу «Сузір’я»
 
 
Київські театри завжди приваблювали глядачів своїм різноманітним і насиченим репертуаром. Академістки клубу «Сузіря» давно бажали поїхати до Київана спектакль до театру оперети. Серед розмаїття вистав було обрано мюзикл «Моя чарівна леді». Тож 5 квітня наша група із 47 осіб на комфортабельному автобусі вирушила назустріч своїй мрії. Перед самим відправленням директор Благодійного Фонду Костянтина Єфименка Олена Ткач та куратор клубу Євгеній Дорош від щирого серця побажали вдалої поїздки, нових вражень та, безперечно, щирих емоцій. Із такого напутнього слова і розпочався театральний вечір.
Театр – це мистецтво…Воно зачаровує нас силою краси: краси звуків, краси почуттів, краси побаченого.  Обраний нами мюзикл був створений композитором Дж.Лоу за мотивами відомої пєси англійського драматурга Бернарда Шоу «Пігмаліон».
Ми стали свідками цікавої історіі про те, як відомий вчений-філолог Генрі Хіггінс, побившись об заклад, зумів за недовгий час навчити неосвічену дівчину з простого люду говорити гарною літературною мовою, та ще й так, що навіть у світському товаристві в ній не могли розпізнати колишню продавчиню квітів, а прийняли за леді зі свого оточення.
Актори М. Бутківський та І.Беспалова-Примак  створили яскраві образи Генрі Хіггінса та Елізи Дуліттл. Вони грали ці ролі не вперше! І ще не раз їх зіграють. Утім, кожного разу це буде зовсім інша вистава інших життів. А в цей день вони грали для нас. І це було чудово. Їхня гра наповнила нас радістю, веселим настроєм. Тому що театр оперети – це завжди відпочинок та сміх. Чудова мелодія з цього мюзиклу ще довго звучала в наших серцях.
Ми поверталися додому з вдячністю Благодійному фонду Костянтина Єфименка, акторам театру за те, що вони допомогли нам відволіктись від проблем сьогодення. Врешті-решт, життя таке багатобарвне, коли є театр!

 

Поділитись з друзями: