Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Побачення з дитинством

 «Побачення з дитинством», яке відбулося 04 червня  в приміщенні БСШ № 16, об’єднало академістів клубу «Серпанок» в одну велику сім’ю. Тому що вони прийшли на родинне свято, присвячене Міжнародному Дню захисту дітей, із онуками, аби розділити найдорожче, що в нас є, — радість спілкування.
І свято виявилося незвичайним, бо було присвячене діткам та зіткане з добра і щирості, ніжності й зворушливості. Бо свято  родинне, сімейне - разом з бабусями. А де бабусі  - там завжди весело, сонячно і затишно , а діти – це вогники, що зігрівають наші серця і стають змістом життя, наша гордість, наше щастя, клопіт наш. Ви­рос­ти­ти і ви­хо­ва­ти ді­тей - це най­від­по­ві­даль­ні­ше людсь­ке приз­на­чен­ня і ко­жен, хто має ді­тей, - знає, як це не­лег­ко. Що­ден­на тур­бо­та, мо­раль­ний і ду­хов­ний зв'я­зок, ро­зу­мін­ня, теп­ло, умін­ня нав­ча­ти жи­ти… А го­лов­не - від­да­ва­ти свою без­меж­ну лю­бов, щоб ди­ти­на від­чу­ва­ла її зав­жди.
Тому яскравою подією і незабутніми враженням як для дітей, так і для дорослих стало наше свято - пізнавальне, захоплююче, ігрове, казкове, прекрасне, з радісними посмішками, приємними дарунками і несподіваними сюрпризами від куратора клубу «Серпанок» - Ящука Олексадра Івановича та його привітаннями: «Я хочу звернутися до всіх дорослих у цьому залі. Швидко промайнуло наше дитинство, побігло кудись і не вернеться. Так само швидко промине воно і у Ваших діток і онуків. Ми були б раді, якби діти від сьогоднішнього свята залишили у своєму серці хоча б одну краплину любові  до своєї родини, бо тут наше коріння, без якого не можна в світі жити. Ми дуже вдячні всім, хто брав участь у нашому родинному святі, всім, хто завітав до нас. Сподіваємось, що його теплота і щирість зостануться з вами назавжди.Дитячий дружній сміх та мирне небо – це саме те, чого хочеться побажати усім нам! Нехай Господь береже нашу землю та весь український народ від усілякого лиха!»
Після святкового концерту та конкурсів  влаштували дітям частування солодощами. Приємно було спілкуватися з дітьми, поділяти їхній чудовий настрій та щиру радість. Сподіваємося, що свято сподобалося дітям і запам’яталося надовго.
 

 

Поділитись з друзями: