Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Площа Петра Запорожця під патронатом серпанківців

20 квітня 2013 року академісти клубу «Серпанок» охоче підтримали ідею прибирання міста та взяли активну участь у передвеликодній толоці. Олександр Іванович Ящук – куратор «Серпанку» - особисто на початку прибирання  вітав усіх академістів клубу та дякував за їм за те, що виявили бажання прийти на суботник. «Можна не тільки ж відпочивати разом, а ще інколи потрібно й працювати, тим більше на користь рідного міста», - відповіли присутні.
Площа Петра Запорожця, на якій працювали академісти, - місце досить мальовниче, багато птахів, чимало білоцерківців, які разом з дітьми та онуками тут часто відпочивають. Однак чарівність цього місця захмарювалася якимось незрозумілим надлишком сміття. Начебто поруч є декілька  закладів громадського харчування, зупинка міжміського транспорту, супермаркет, готель, співробітники яких мали б стежити за чистотою цього місця , але прибрати його старанно взялися свідомі академісти.
 «Серпанківці» працювали дуже завзято, роботи вистачало всім - вправно орудували граблями, збираючи сміття, вантажили його на транспорт, наданий ЖЕК №1. І всі були задоволені результатами власної праці, тому що площа після прибирання стала більш ошатною та привабливою.

 

Поділитись з друзями: