Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Підтримка найуразливіших верств населення

 

Наприкінці березня Благодійний фонд Костянтина Єфименка розпочав розвезення більше тисячі продуктових наборів членам Академії пенсіонерів по всіх мікрорайонах міста.

«Урядом України введені карантинні обмеження у зв’язку з поширенням світом коронавірусної інфекції. Зрозуміло, що люди літнього віку найвразливіші до цієї інфекції. Я добре розумію, що користуюсь Вашою довірою, а тому прошу Вас - залишайтеся вдома! У нашому благодійному фонді ми разом із моїми друзями й колегами створили тижневий фонд у розмірі 500 тисяч гривень», - написав Костянтин Єфименко на своїй сторінці у Фейсбук.

На його ініціативу відгукнулися працівники «Трібо», депутати Білоцерківської міської ради та члени БМО ПП «Європейська Солідарність», а також усі ті, хто вважає за справу честі підтримати старше покоління в цей непростий час (підприємець Ярослав Яременко).

Мета таких заходів – убезпечити людей поважного віку від потенційної загрози інфікування коронавірусом при потребі вийти до магазину. Відтак, отримавши продуктовий набір, а це м’ясні консерви, олія, борошно, макаронні вироби, крупи, солодощі, чай, люди поважного віку з Білої Церкви зможуть деякий час не виходити з дому та берегти своє здоров’я.

Бажаємо усім здоровя! Академісти, до нових зустрічей на наших заходах!

Фотоальбом. Підтримка науразливіших верств населення

Поділитись з друзями: