Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Підтримати – це значить дати шанс

Підтримати – це значить дати шанс

 

Минулого тижня Костянтин Єфименко, голова Благодійного фонду, запросив на зустріч керівників успішних білоцерківських підприємств, щоб спільно обговорити питання забезпечення вихованців ДЮСШ «Білий Барс» (відділення хокею та фігурного катання) ковзанами, формою, шлемами, іншим спортивним спорядженням, необхідним для повноцінних тренувань.

Костянтин Олексійович зазначив, що з відкриттям у місті Льодової арени значно зріс інтерес дітей дошкільного та молодшого шкільного віку,  юнаків і дівчат до зимових видів спорту. І хоч заняття в спортивній школі, де вони успішно культивуються, безкоштовні, проте з проблемою придбання форми та ковзанів їхні батьки залишаються сам на сам. На жаль, не кожна сім’я може придбати власним коштом усе необхідне, особливо для юних хокеїстів. Крім того, потрібно обладнати на Льодовій арені хореографічний клас для дівчаток, які займаються фігурним катанням.  

Розуміючи тимчасову непросту  ситуацію, що склалася у зв’язку з наданням юридичного статусу ДЮСШ «Білий Барс», Благодійний фонд прийняв рішення оплачувати роботу тренерів, уже  закупив  шайби, ключки, хокейні футболки для вихованців відділення хокею, придбав 200 пар ковзанів для організації родинного катання. Останній подарунок – 2 комплекти хокейної воротарської форми на суму 30 тисяч гривень.

Але місця для допомоги спортивній школі  вистачить  усім охочим, тому й звернувся голова фонду до завзятих і небайдужих людей – білоцерківських підприємців. Ті, у свою чергу, підтримали такі починання і дали згоду підставити і своє посильне фінансове плече. Станом на 15 лютого відгукнулися і надали реальну допомогу Іван Петрович Шилов (КП «Білоцерківхлібопродукт»), Валерій Павлович Похитайло (ФОП «Похитайло В.П.»), Віктор Петрович Яровий (ТОВ МЖК-БУД БЦ), Петро Сергійович Мегедь (ТОВ «Комфорт»).

 

 Благодійний  фонд Костянтина Єфименка від імені дітей та їхніх  батьків  щиро дякує цим людям за небайдужість та конструктивне мислення, бажання не стояти поодаль проблеми, а шукати й, головне,  знаходити реальні шляхи власної участі в справах громади.   

Дійсно, тільки об’єднавча сила здатна активно вирішувати нагальні проблеми життєдіяльності  міста, лише консолідація зусиль свідомих людей, які зуміли реалізуватися в житті, дасть шанс  дітям, а отже, нашому майбутньому, зробити правильний вибір на користь занять спортом та власного здоров’я, лише щире бажання справжніх патріотів творити добро дозволить білоцерківській громаді подолати десь, можливо й тимчасові, але труднощі.  

Поділитись з друзями: