Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Перший фітнес-урок

Перший  фітнес-урок

У клубі «Сузір’я», що працює у бібліотеці № 9 на Критому ринку, заняття проходять за розкладом – щосереди збираються академісти, щоб навчитися чомусь новому, зустрітися з цікавими людьми, відзначити свій день народження в колі друзів.

Та цієї середи заняття було особливим. І не тільки тому, що проходило в іншій аудиторії, а й тому, що передбачало активний відпочинок у поєднанні з  цікавою лекцією на тему: «Що таке фітнес та як він може оздоровити жіночий організм?». Його запропонували працівники фітнес-клубу «Леді-фіт» (Гординського, 24), подарувавши незабутні хвилини радості, позитивні емоції, нові знання про збереження власного здоров’я.

Академісти мали можливість пройти індивідуальне фітнес-тестування свого організму і тільки тоді приступили безпосередньо до тренування.

Програму підготували для них особливу, врахувавши вік, індивідуальні фізичні можливості та бажання самих академістів.  

Після невеликої розминки під бадьорий музичний супровід, приступили до роботи на оздоровчому обладнанні – спеціальних тренажерах для жінок. Інструктори знаходили можливість проконсультувати кожного, дати професійні поради щодо фізичних навантажень, здорового харчування та підтримки такого стилю життя, який  навіть у пенсійному віці дозволяє почуватися молодим, здоровим і красивим!

Наталія Штика, директор фітнес-клубу «Леді-фіт»:

- На заняття до нашого клубу приходить чимало літніх жінок. Усі вони не байдужі до власного здоров’я і прагнуть завжди гарно виглядати. Члени Академії пенсіонерів – не виняток! Такі щирі, активні, доброзичливі пані, працювати з ними – просто задоволення! 

Фотоальбом  

Поділитись з друзями: