Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Переможці змагань із волейболу

Переможці змагань із волейболу 

29 лютого завершилися змагання за участю юнаків і дівчат із волейболу, що проходили у рамках Спартакіади серед загальноосвітніх навчальних закладів, присвяченої Року спорту та здорового способу життя, на призи та за сприяння Білоцерківського благодійного фонду Костянтина Єфименка.

Серед команд юнаків переможцями стали учні ЗОШ № 6, на другому місці – волейболісти Гімназії № 1, а третю сходинку п’єдесталу вибороли  учні ЗОШ № 15.

Наполегливо, завзято, піднесено змагалися й дівчата. Наслідуючи приклад хлопців, учениці ЗОШ № 6 не віддали золотої перемоги і стали володарями першого місця, грошової премії у розмірі 100 грн кожна, медалей і кубка. Друге місце дісталося ЗОШ № 12, а третє – СЗОШ № 9.

Якщо підбити отримані бали з 4 види спорту – футболу, баскетболу, волейболу та шахів, - то цілковитими фаворитами Спартакіади стають такі навчальні заклади, як ЗОШ № 6, Гімназія № 1 та ЗОШ № 18 (див. таблицю «Результати шкільної спартакіади»).

Та святкувати перемогу й розслаблятися не варто, адже попереду ще змагання із 3 видів: плавання, легкої атлетики  та пішохідного туризму. Отож картина може змінитися! Тренуймося й готуймося до наступних змагань. І нехай переможе найсильніший!

РЕЗУЛЬТАТИ  ШКІЛЬНОЇ СПАРТАКІАДИ

2011-2012 навч. рік

Поділитись з друзями: