Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Новорічний вогник в Академії пенсіонерів

Новорічний вогник в Академії пенсіонерів

27 грудня в Кришталевій залі ПК «Росава» дружно зібралися члени усіх п’яти клубів Академії пенсіонерів, аби зустріти Новий 2012 рік.

На гостину до академістів завітав Костянтин Єфименко, голова Благодійного фонду. Він привітав присутніх із наступаючими світлими святами – Новим роком і Різдвом Христовим та побажав здоров’я, наснаги, щастя, добробуту і злагоди усім академістам. Костянтин Олексійович запевнив, що й надалі члени Академії пенсіонерів матимуть змогу відвідувати театральні  вистави, Краєзнавчий музей, дендропарк «Олександрія», Будинок органної та камерної музики, а також із весни 2012 року буде організовано екскурсії до м. Києва, села Буки Сквирського району, парку «Софіївка» м. Умань і закуплено квитки вистави до Київського оперного театру.

Були на Новорічному святі й головні його атрибути – Дід Мороз, Снігуронька, конкурси, розваги, хороводи, танці й музика. Прикрасили захід мистецькі дарунки від народного ансамблю народного танцю «Рось» та зразкового ансамблю танцю «Щасливе дитинство». Гарного настрою додав і виступ фольклорно-етнографічного гурту «Вертеп» СЗОШ № 1.

 

  

Усі академісти отримали цього дня в подарунок від Благодійного фонду Костянтина Єфименка книгу Євгена Чернецького «Браницькі», яка вийшла коштом фонду.

Поділитись з друзями: