Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Новорічне свято координаторів

 

Координатори клубів і керівники гуртків в Академії пенсіонерів - люди завзяті, веселі, ініціативні. Саме вони згуртовують колективи, проводять десятки репетицій, пишуть сценарії, планують роботу осередків й організовують цікаві екскурсії. Тому коли ж, як не перед Новим роком, підбиваючи підсумки і мріючи про майбутнє, сказати їм СПАСИБІ за їхню щоденну роботу. Дякуємо Вам, із Новим 2020 роком!!!

На корпоратив координаторів очільниці клубів завітали не тільки в гарному настрої, а й у костюмах улюблених казкових героїв, бо Новоріччя – це, у першу чергу, спогад казкового неповторного дитинства.  Звичайно, гуртуючись, підготували й концертну  програму. Тут вам і Святий Миколай та Снігуронька (Василь Бондарчук та Ніна Павловська), які добре впоралися із найголовнішим завданням – роздати  всім подарунки.

Тут вам і Зима-чарівниця (Лариса Бондарчук), яка своєю чарівною паличкою віщувала тільки найліпші події у новому році білого металевого Щура.

Тут вам і циганка-віщунка (Таскіра Максюта), і Снігова королева та Кай (Ольга Руденко й Володимир Максюта), які виконали пісню «Снегом белым-белым».

Був і символ Нового року – Мишка (Людмила Плохотнюк),  і сам молоденький новий 2020 рік (внук подружжя Бондарчуків - Артур).

Не обійшлося й  без злої сили – Бабусі-Ягусі й Чортика (Ніна Редькіна й Галина Тищенко), які, звичайно, трохи накапостили, але потім, за законом новорічного  жанру,  зникли геть!

Було чимало вітань, щирих побажань, пісень і танців! Нехай і рік, що наступив, буде таким само веселим і незабутнім, як новорічне корпоративне свято координаторів!

Фотоальбом. Новорічне свято координаторів.

Поділитись з друзями: