Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Ніні Яківні Левченко - 80 років!

14 жовтня відзначила свій ювілейний день народження наша академістка, членкиня клубу «Чарівна мить», незмінна багаторічна керівниця ансамблю «Спадщина» Ніна Яківна Левченко. А 18 жовтня у бібліотеці-філії №7 зібралися одноклубники, артисти ансамблю, сусіди, одним словом усі вірні друзі пані Ніни. Як сказав внук Ніни Левченко, зібралася її друга родина. І дійсно, тільки такі люди, як Ніна Яківна, з відкритим серцем, щедрою душею, умінням дружити, можуть за святковим столом зібратися стільки бажаючих привітати ювілярку.

Традиційно, іменини в клубах проходять творчо. Академісти не просто п’ють чай з домашніми смаколиками. Ні, вони готують цілий концерт, аби дозвілля відбувалося цікаво та змістовно! На ювілей Ніни Яківни одноклубники продумали свої виступи. Віршами привітали подругу Ніна Янова, Катерина Шевченко, Валентина Потіха, Тетяна Перехрестенко, Раїса Чорна, Любов Лимар, Любов Салова, Марія Постоєва та інші.

Ансамбль «Спадщина» виконував улюблені пісні Ніни Яківни. Звучали музичні привітання у виконанні Валентина Кравцова та Євгенія Сергієнка, Валентини Потіхи, Раїси Чорної, Катерини Шевченко, Ніни Янової. Співала й сама ювілярка.

Найперше академісти, «серця захоплені і щирі», виконали Гімн Академії пенсіонерів на слова та музику Анатолія Кульчицького. Далі був сюрприз від Раїси Чорної. Жінка на відому дитячу пісню про день народження написала свої слова і прозвучали вони напрочуд красиво! За святковим столом лунали пісні «А журавлі летять, за ними лебеді», «А роки летять», «Тече вода», «Їдемо на ярмарок», «Вдалині за селом», «Ой ти калинонько», «Тихо день догорав», «Біжить, біжить ріка», «Вийшли козаки коней напувати» та інші.

Ніна Яківна розквітала як квіточка. Ще б пак! Чоловічої уваги теж не бракувало. Валентин Кравцов по-рицарськи став на одне коліно, даруючи квіти, Євгеній Сергієнко обіймав і цілував свою колегу, а Борис Стуканов подарував горіховий пиріг власної випічки.

Щирі вітання на адресу ювілярки пролунали і від добрих друзів академістів – бібліотекарів філії №7 на чолі з керівницею закладу Альоною Сушкевич.

Неймовірно приємно бути на такому святі. Адже Ніна Яківна Левченко – великий скарб всієї Академії пенсіонерів. Її знають усі академісти, адже пані Ніна виступала зі своєю «Спадщиною» на всіх загальноакадемічних святах, двічі провела фестиваль «Олександрійські хорали» в дендропарку «Олександрія» за участю співочих гуртів з усіх клубів. Зовсім нещодавно, а саме в лютому 2022 року, в Торгово-промисловій палаті, відбувся творчий вечір з нагоди 60 років роботи пані Ніни на сцені. За цей час Ніна Левченко встигла попрацювала в Будинку офіцерів, викладала сольфеджіо, музичну літературу, керувала хором у міській музичній школі №2, була музичним керівником у ПТУ ім. П.Р. Поповича, керівником хорового колективу БНАУ, хором ветеранів та вокальним ансамблем «Спадщина». Тож Благодійний фонд Костянтина Єфименка сердечно вітає ювілярку зі святом!

Варто зауважити, що пані Ніна не збирається спочивати на лаврах і на грудень планує новий великий концерт! Дай Боже!

Фоторепортаж "Ніні Яківні Левченко - 80 років!"

Поділитись з друзями: