Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Не зважаючи на походження, є у всіх день народження!

13 вересня у клубі «Гармонія» відбувся чудовий захід – День іменинника. Саме сьогодні вирішили одноклубники привітати всіх тих академістів, у яких день народження припав на останні кілька місяців. Поміж них є й координатор клубу Таскіра Максюта, яка 11 вересня відзначила свій 70-річний ювілей. Також родина Максют цього року відзначає ще один ювілей - 50 років подружнього життя! Тож многая і благая літа побажати іменинникам прийшли члени клубів «Гармонія» та «Криниця життя», а також директор Благодійного фонду Костянтина Єфименка Людмила Полях.

А перед тим, як починати урочисті заходи, Таскіра Нізамутдинівна розповіла про те, скільки волонтерської роботи вже зроблено з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. А це і плетіння маскувальних сіток, і пошиття подушок, спідньої білизни, збір коштів під час виступів. А родина Максют співала майже у всіх куточках Білої Церкви і навіть за її межами. А відтак мають нагороди від волонтерів на воїнів. Це не ті блискучі медальки, які влада роздає часом наліво-направо, а подяки від душі. Пані Таскіра показала прапор України, який підписали родині бійці, що отримали передачі від волонтерів, у тому числі те, що пошив клуб «Гармонія», і подяки від волонтерських організацій та Благодійного фонду Костянтина Єфименка. Затим усі присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять всіх загиблих українців у цій безпрецедентній для 21 століття російсько-українській війні.

Академісти – то народ творчий. Тому вітання були не тільки із піснями, а й із сюрпризами. Так, членкиня клубу «Криниця життя» Ольга Руденко подарували родині Максют торта, а самій іменинниці – фату, яку тут же одягли подружки «нареченої» під пісню «Горіла сосна, палала». Адже 50 років тому, коли молоді Володя та Таскіра вирішили жити разом після нетривалого знайомства, то на весільну сукню не витрачалися, отож і фати не було. Ви б бачили приємний подив і розчулення пані Таскіри! Так уміють потішити тільки справжні друзі!

А скільки у виконанні ансамблю «Гармонія» пролунало чудових пісень під час цього теплого і щирого родинного свята. Подзвонив та привітав з іменинами Таскіру Максюта і весь клуб однодумців академіст Іван Гаврилюк.  За станом здоров’я чоловік нині мешкає у рідні поза межами Білої Церкви, але не забуває про свій клуб, присилає вірші, які друкуються в групі Facebook.

Фотогалерея "Не зважаючи на походження, є у всіх день народження!"

 

Поділитись з друзями: