Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Нагородження переможців мовно-літературних конкурсів

Нагородження переможців

мовно-літературних конкурсів

За плідну співпрацю та вагомий внесок у справу розвитку творчих починань учнівської молоді, підтримку обдарованості та утвердження національної гідності Благодійний фонд Костянтина Єфименка був народжений Подякою управління освіти і науки Білоцерківської міської ради. 

19 грудня в актовій залі гімназії № 1 м. Білої Церкви відбулося урочисте нагородження переможців другого етапу 12-го Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика та другого етапу 2-го Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка.

Виконавчий директор фонду Олена Ткач, звертаючись до переможців конкурсів та їхніх учителів, сказала, що за кожною сьогоднішньою грамотою, цінним подарунком і найтеплішими вітальними словами на їх адресу, стоїть титанічна праця, яка дозволила опанувати не тільки основні правила граматики й орфографії, а й розвинути в собі творчі здібності, глибоко поринути в пласти рідної мови і літератури, щоб дати об’єктивну оцінку історичним умовам і подіям, які  розгортаються в творі, а також збагнути його проблематику, відкрити для себе всі авторські секрети тощо. Олена Дмитрівна передала щирі вітання від Костянтина Єфименка, голови фонду, і озвучила його головне побажання – не зволікати жодної хвилини часу, працювати, вивчати все добросовісно, бо в дорослому житті не можна вже буде надолужити того, що втрачено в шкільні і студентські  роки. 

Від Благодійного фонду діти отримали художню літературу, словники, збірники публіцистичних творів, дитячі книги.

Мистецькими дарунками вітали винуватців свята вихованці Центру творчості дітей та юнацтва «Соняшник», яким фонд презентував солодкі подарунки.

Фотоальбом

Поділитись з друзями: