Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Нагородження кращих із кращих

 

Сьогодні, незважаючи на канікулярний час, стрічки соціальних мереж і  сюжети багатьох телеканалів усе одно наповнені новинами зі шкільного життя. І хоч майже за два місяці почнеться новий навчальний рік, наші спогади ще переповнені емоціями попереднього. А він був насичений перемогами, досягненнями і, звичайно, незабутніми враженнями.

Благодійний фонд Костянтина Єфименка за результатами цього року вручив десятки іменних стипендій найкращим учням Білоцерківських  загальноосвітніх навчальних закладів. Але в одному з них  мали честь нагороджувати подяками та грошовими преміями учителів, які підготували учнів-переможців. Саме з таким проханням звернулася до фонду директор БСШ №1 з поглибленим вивченням словянських мов Олена Плигань.

  

Отож від Благодійного  фонду  Костянтина Єфименка були народжені такі педагоги школи.

Маріанна Іллівна Семенова – учитель болгарської мови БСШ №1, за підготовку переможців ІІІ (обласного) та дипломантів ІV (всеукраїнського) етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з мов національних меншин (болгарська мова).

Надія Миколаївна Басараба – учитель польської мови БСШ №1, за підготовку переможця  ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з мов національних меншин (польська мова).

Ірина Володимирівна Герасименко – учитель російської мови та зарубіжної літератури БСШ №1, за підготовку переможця ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з мов національних меншин (російська  мова).

Тетяна Миколаївна Клименко - учитель російської мови та зарубіжної літератури БСШ №1, за підготовку переможця ІІ (обласного) та дипломанта ІІІ (всеукраїнського) етапів конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук (секція «Польська мова»).

Ірина Михайлівна Кушнір – учитель хімії, за підготовку переможця ІІІ (обласного) та ІV (всеукраїнського) етапів Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії, а також переможця ІІ (обласного) та ІІІ (всеукраїнського) етапів конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук (секція «Екологія»)

Фотоальбом. Нагородження кращих із кращих.

Поділитись з друзями: