Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Перша нагорода фонду


      В ошатній залі Будинку урочистих подій зібралися другого вересня небайдужі, активні й працьовиті люди, яких запросила міська влада на урочистий прийом з нагоди їхнього професійного свята - Дня підприємця.


      Традиційно саме напередодні Дня підприємця Білоцерківський виконавчий комітет нагороджує тих, хто впродовж року зарекомендував себе як організація, що працює на благо міста: створює нові робочі місця, споруджує сучасні будівлі, є кращим платником податків тощо.


      Білоцеркіський благодійний фонд Костянтина Єфименка, хоч і працює лише півроку, отримав свою першу нагороду. Ми визнані одними з кращих у номінації «Меценат року»!


       Із вітальним словом до запрошених на урочистий прийом звернувся заступник міського голови Геннадій Джегур. Він щиро подякував підприємцям за все нове, що з’являється в місті завдяки їхній щоденній нелегкій праці, і запевнив, що міська влада підтримуватиме всі ініціативи, корисні і потрібні місту.


     Відзнаки не тільки спонукають до прагнення підкоряти нові вершини, а й зобов’язують більш відповідально ставитися до покладених на себе обов’язків. Ми готові й далі вірою і правдою служити білоцерківській громаді.


     Дякуємо за таку високу довіру!
 

Поділитись з друзями: