Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Відкриття мультимедійної зали

 

     В Україні ще з козацьких часів існувала велика традиція – створювати й підтримувати навчальні заклади, в яких здобувають освіту діти українців, діти, які несуть із собою в майбутнє інтелект та культуру свого народу, генетично передані їм від дідів-прадідів.

«Збулася мрія учнів і педагогів Білоцерківського колегіуму – в закладі з’явилася нова сучасна мультимедійна зала!»- такими словами розпочалося урочисте відкриття вкрай необхідного навчального кабінету в одному з новостворених загальноосвітніх закладів міста.


     Білоцерківський колегіум – єдиний навчальний заклад такого типу в Київській області для здібних і обдарованих дітей. Відкриття мультимедійної зали – це ще один крок до досягнення поставленої мети, адже колегіанти прагнуть відкрити для себе цей великий незвіданий світ, а світові – відкрити себе, молодих і дерзновенних.


  - Колегіумами завжди опікувалися найдостойніші люди в Україні – козацька старшина, гетьмани, починаючи ще з Богдана Хмельницького, - розпочала свій виступ директор закладу Галина Склярова.Мені дуже приємно, що цю давню традицію знову відроджено саме в Білій Церкві і що пов’язана вона з іменем Костянтина Єфименка. Ми горді тим, що ви, Костянтине Олексійовичу, - наш земляк, що ви досягли таких успіхів у житті ( переконані, то лише початок вашого великого шляху). Ми горді тим, що поряд із нами завжди будуть ваші настанови, поради й та формула успіху, яку ви подарували нам на травневій зустрічі з колегіантами. Нехай Господь Бог повертає сторицею за всі добрі справи, даруючи здоров’я, щастя та життєві гаразди.


      Мультимедійна зала має найсучасніше обладнання, а за технічними можливостями є чи не єдиною в усій Київській області навчальною аудиторією такого рівня.


     Костянтин Єфименко:


- Дорогі діти, запам'ятайте: ви живете в динамічному й глобальному світі. Той, хто не встигне заскочити у вагон потяга, що швидко рухається, так і залишиться на пероні життя. Я мрію, щоб мій подарунок допоміг вам швидше і якісніше опанувати складні знання, полегшити непростий навчальний процес, бо вже сьогодні знання англійської мови та володіння комп’ютером – не є професійною вимогою, це складові освіти сучасної люди, яка впевнено дивиться в майбутнє. Наступає епоха інтерактивних знань! Тільки озброївшись ними, ви зможете досягти кар’єрного росту, зробити нові наукові відкриття, налагодити успішну підприємницьку діяльність, примножити виробничі здобутки держави. У житті ви слабкими нікому не потрібні! Тільки копітка праця, впевненість у собі, здоров’я духу й тіла допоможуть досягти вам бажаних результатів. А цим подарунком я підтверджую, що готовий і надалі допомагати колегіуму, підтримувати ваші ініціативи, аби чути повсякчас про перемоги, успіхи, злети учнів Білоцерківського колегіуму.


      Але такого цінного подарунка колегіанти гідні вже сьогодні. Наприклад, випускник цього закладу Олександр Гаркавенко має на незалежному зовнішньому оцінюванні з географії максимальну кількість балів – 200! (між іншим, у Білій Церкві таких результатів тільки два). За три роки свого існування учень колегіуму виборов для України бронзову медаль на Міжнародній олімпіаді з географії, що проходила в Індонезії. А учитель Олена Гайдаєнко, яка підготувала для України бронзового призера, удостоєна почесного звання «Заслужений учитель України» (учителів, які мають це звання, у місті тепер уже три!) Випускники закладу показують щонайкращі результати на ЗНО і тому мають змогу здобувати вищу освіту в найпрестижніших вишах України, Польщі, Італії. Треба зазначити, що цього року 80 відсотків випускників вступили до ВНЗ на державне замовлення. Це та інтелектуально-професійна еліта, що будуватиме нову Україну, громадяни якої будуть запрограмовані тільки на успіх.

Зоя Кузнецова, голова батьківського комітету 41 групи:


 - Здесь, в колегиуме, учатся дети. А что для них важно? Всегда для детей важны те учителя, которые с ними работают. Я говорю своему сыну и всем его друзьям, что нужно учителя держать за пуговицу и не отпускать, ведь он обязан отдать все, что знает сам.
Константин Алексеевич сделал для наших детей далеко не пуговицу, он им окрыл мир - огромный, неизведанный, непростой. Вложение инвестиций в детей, в их образование – это вложение инвестиций в наше будущее, будущее города и страны.
 

Поділитись з друзями: