Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Мандрувати можна й у Білій Церкві

      «І чужому научайтесь, й свого не цурайтесь», - писав Тарас Шевченко. За цим принципом організували свою екскурсію академісти клубу «Вікторія». Вирішили не витрачати кошти на автобус до Києва чи іншого міста, а помилуватися красою природи у нашому рідному дендропарку «Олександрія».
 
 
Тож 17 травня вирушили до парку. «Побували біля бальної зали, потім пішли до колонади «Луна», де декламували вірші та співали пісень, за що отримали аплодисменти від відвідувачів парку. Після цього пішли на бузкову алею. А там... Просто рай! Так гарно бузок ще не цвів, як у цьому році. А який неперевершений аромат!!! Після бузкової алеї ми пішли до кафе «Олександрія» і приємно відпочили. Висловлюємо щиру вдячність Благодійному фонду Костянтина Єфименка за надану можливість в проведенні такої цікавої екскурсії», - написала на своїй сторінці в Фейсбуці координаторка клубу «Вікторія» Ніна Скоробагатько. Так що відпочити гарно можна й вдома. Як відомо, важливо не куди їхати, а з ким їхати. Якщо твої друзі поруч, то місце для душевного відпочинку знайдеться й на теренах Білої Церкви!
 
 
Тішимося за вас, академісти! Так тримати! Адже упродовж року ви невтомно допомагаєте армії, за власні кошти купуєте носки, збираєте тканини для пошиття спідньої білизни, подушок. Ніна Григорівна Скоробагатько також наполегливо й активно шукає можливості, аби її одноклубники могли отримати продуктові набори від волонтерських та благодійних організацій, адже ціни на продукти зросли під час війни, а от пенсії – ні. Тому невеличкий відпочинок у парку – це можливість набратися нових сил для постійної роботи в рамках клубу.
 

 

Поділитись з друзями: