Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Лютневий випуск вісника фонду «Білоцерківці»

Лютневий випуск вісника фонду «Білоцерківці»  

Починаючи з лютого 2013 року, газета «Білоцерківці» виходитиме двічі на місяць, розповідаючи землякам про основні заходи, ініційовані й організовані Благодійним фондом Костянтина Єфименка.

Головна тема № 2 (13) вісника «Білоцерківці» пов’язана зі співпрацею Благодійного фонду із КЗ «Льодовий стадіон», зокрема  перша презентація відділення хокею ДЮСШ «Білий Барс», у якій взяв участь голова фонду Костянтин Єфименко.

У матеріалі «Підтримати – це значить дати шанс» ви дізнаєтеся про зустріч голови фонду з успішними білоцерківськими бізнесменами, у ході якої було прийняте рішення про підтримку відділень хокею та фігурного катання ДЮСШ «Білий Барс», яка працює на Льодовій арені. Уже відгукнулися перші чотири підприємці, два з яких подарували по 5 пар ковзанів і два  перерахували кошти на облаштування хореографічного класу для фігуристок. Продовжують надходити пропозиції і від інших небайдужих підприємців.

Цілий газетний розворот присвячений роботі Академії пенсіонерів, 31 клуб якої вже успішно функціонує в місті.

Одна з актуальних проблем для міста – це викрадення комплектуючих деталей з трьох ліфтів на Таращанському масиві. Як вирішилася ця проблема? Чи запрацювали ліфти в під’їздах, де живуть малолітні діти й інваліди? Читайте на сторінці 7.

До Дня виводу військ із Афганістану приурочена стаття «Дві жіночі долі. Різні й такі схожі» про жінок-білоцерківок, які втратили на цій війні сина й чоловіка.

Як завжди, у рубриці «Цікаве» листи подяки, посвята клубу АП «Золота осінь» та інші матеріали, які не залишать вас байдужими.

Газета  

 

Поділитись з друзями: