Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

«Любви все возрасты покорны...»

 «Любви все возрасты покорны...»

З любові починається все: життя, робота, мрія, мистецтво. А з чого ж починається любов? Мабуть,  із дружби, взаєморозуміння, спільних цілей, інтересів, прагнень… Силу, велич, диво кохання виміряти не в змозі ніхто. Це почуття робить будні святами, світ -  сонячним і гармонійним. Це любов запалює людські серця чарівним вогнем.

 

 

Напередодні Дня Святого Валентина зібралися люди різного віку,  з різними інтересами, але так склалося, що стрілами Амура, атмосферою романтики і кохання  був вражений кожний із присутніх. Було приємно дивитися на академістів різного віку, які читали вірші про кохання, кожен із яких звучав по-особливому тремтливо, ніхто не залишився до них байдужим. Усмішки на обличчях свідчили про те, що це почуття не оминуло нікого, а в «молодих» очах немолодих людей (вибачте за тавтологію) з’явилися грайливі іскорки.

Любов, як стверджував поет, поєднуючи двох, поєднує людство й держави  в єдину велику Країну Любові.  А цього дня  вона поєднала академістів клубу «Серпанок».

Клуб «Серпанок» щиросердно вітає академістів інших тридцяти клубів із Днем усіх закоханих! Нехай здоровиться, щастить у всьому, а любов надихає на нові звершення.

Раїса Рясова, координатор клубу «Серпанок»

 

 

Поділитись з друзями: