Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Лідерам личить знати історію рідного краю

11 серпня до Свято-Георгіївського храму завітали школярі, які проходили навчання в «Літній школі лідерства», організованій управлінням освіти і науки Білоцерківської міської ради та громадською організацією «РеСУРС». Проєкт передбачав формування в дітей лідерських якостей, уміння працювати в команді, брати на себе відповідальність, планувати свій час і кроки для досягнення мети.

Перед трьома змінами учнів виступали також люди, які вже сформувалися як лідери, для того, аби поділитися з юнацтвом своїм досвідом, підказати на що варто звернути увагу і як непросто бути лідером. Серед таких гостей були і підприємець та благодійник Костянтин Єфименко та директор Благодійного фонду Костянтина Єфименка в недалекому минулому, а зараз директор БСШ №9 і депутат Білоцерківської міської ради Олена Ткач.

Організатори навчання порадували учнів екскурсіями на цікаві об’єкти міста. Так, майбутні лідери другої зміни відвідали підприємство «Біофарма», а третя зміна завершилася на Замковій горі, біля пам’ятника засновнику нашого міста Ярославу Мудрому, та екскурсією до Свято-Георгіївського храму.

Екскурсію для учнів провела Олена Ткач, яка розповіла про історію заснування міста Юр’їв, місце перебування старовинного храму, проведені розкопки на Замковій горі, будівництво нового храму тощо.

Фотогалерея "Лідерам личить знати історію рідного краю"

Поділитись з друзями: