Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

"Криниця життя":святкуємо, радіємо, сподіваємося на краще!

 Наступив новий рік Білого металевого Бика! Відомо: як новий рік зустрінеш – так його й проведеш!

Тож члени клубів «Криниця життя», «Зарічанське джерело», «Лада», «Гармонія» Академії пенсіонерів, що діє при Благодійному фонді Костянтина Єфименка, вирішили організувати у своїх клубах новорічні корпоративи. Та так, щоб усі учасники вийшли зі свята з теплими спогадами про щиру зустріч у колі давніх друзів.

Нині для людей молодого віку будь-який корпоратив супроводжується послугами івент-агентства. А от люди поважного віку таких послуг не потребують, адже дадуть фору молоді в умінні «запалювати» на святі.

Академісти – люди творчі, самі співають, танцюють, пишуть вірші, декламують улюблену поезію, розігрують театральні сценки, шиють костюми та готують неперевершені домашні страви, якими пригощають одне одного за святковим новорічним столом.

Відтак, 25 січня, коли весь католицький світ святкував Різдво Христове за григоріанським календарем, клуб «Криниця життя» (куратор Лариса Бондарчук) зібрався, аби провести старий рік та зустріти новий. Лунали і колядки, і новорічні пісні, і просто улюблені співи академістів, які супроводжують їх упродовж життя. Завітали на гостину цигани (так-так, академісти і такими вміють бути) і традиційно прийшов Дід Мороз та Снігурка (з числа «своїх» людей).

Тож вітання академістам із Новим роком! Нехай 2021 стане успішнішим на плідні зустрічі та дозволить повернутися до таких бажаних загальноакадемічних заходів у колі вірних друзів!

Фотоальбом. "Криниця життя": святкуємо, радіємо, сподіваємося на краще!

Поділитись з друзями: