Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Кращі випускники БСШ №1 - стипендіати благодійного фонду

 

30 червня у багатьох білоцерківських школах відбулися урочистості з нагоди завершення навчання випускників та вручення їм атестатів про здобуття повної загальної середньої освіти. Такий камерний, атмосферний, красивий захід пройшов і в БСШ І-ІІІ ступенів № 1 з поглибленим вивченням слов'​янських мов м. Білої Церкви. Директор школи Олена Плигань привітала випускників та побажала їм легкого вступу до омріяних вишів і всіляких успіхів у вже дорослому житті.

Благодійний фонд Костянтин Єфименко долучився до свята шляхом вручення іменних стипендій кращим випускникам школи №1, а саме:

- Бицюрі Артему, учню 11-Б класу, за активну громадянську позицію, досягнення в науково-дослідницькій роботі та створення позитивного іміджу закладу на міському, обласному та всеукраїнському рівнях;

- Ліщинській Ірині, учениці 11-Б класу, за активну громадянську позицію, досягнення в науково-дослідницькій роботі та створення позитивного іміджу закладу на міському, обласному та всеукраїнському рівнях;

- Бечко Катерині, учениці 11-Б класу, за активну громадянську позицію, високу виконавську майстерність, презентацію закладу на міських, обласних та всеукраїнських творчих та інтелектуальних конкурсах та створення позитивного іміджу закладу.

Для благодійного фонду така практика стала вже звичною. Адже відзначати тих школярів, які наполегливо вчаться, беруть участь в олімпіадах різних рівнів, творчих та спортивних заходах, активно включаються у життя школи, - це почесно і приємно. Адже такі діти є прикладом для інших учнів, як варто інвестувати у власне майбутнє! Бажаємо успіхів у вступній кампанії всім випускникам! А вчителям - гарно відпочити та підготуватися до нового навчального року!

Фотоальбом. Іменні стипендії 2021-го року

 

Поділитись з друзями: