Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Концерт до Дня міста

 Концерт до Дня міста

 

У рамках відзначення 980-річчя з дня заснування міста Білої Церкви 15 вересня на Торговій площі відбувся святковий концерт за участю групи «Рождество» і народної артистки України Руслани.

Дві години, упродовж яких тривало це феєричне дійство, пролетіли непомітно, залишивши неймовірні враження і теплі спогади про незабутні виступи артистів. Особливо щиро зустрічала публіка Руслану, яка зуміла майстерно налагодити  контакт із глядачем, тримаючи інтригу до останньої пісенної композиції у своєму виконанні.

У перерві між виступами артистів присутніх білоцерківців привітали зі святом міський голова Василь Савчук, голова фонду, перший заступник міністра інфраструктури Костянтин Єфименко, народний депутат України Віталій Чудновський. Вони побажали всіляких гараздів людям і процвітання славетному місту над Россю.

Зовсім не хотіли глядачі відпускати групу «Рождество» і Руслану – довго не вщухали оплески, не вгавали вигуки «браво». Уся Торгова площа, заповнена більш як 10 тисячами білоцерківців, щиро дякувала артистам за неперевершені виступи, а Благодійному фонду Костянтина Єфименка  - за цей фантастичний подарунок землякам до Дня міста.

Фотоальбом  

Поділитись з друзями: