Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

«Контрасти» Олени Мартузаєвої

«Контрасти» Олени Мартузаєвої

Олена Лук’янець

20 червня в літературній вітальні   Центральної бібліотеки міста відбулася зустріч членів клубу «Водограй»  Академії пенсіонерів із письменницею Оленою Мартузаєвою, яка нещодавно випустила свою першу збірку віршів під назвою «Контрасти».

«Олена Михайлівна має 4 вищі освіти, але зупинятися на досягнутому не збирається, - зазначила ведуча зустрічі, завідувачка центральної бібліотеки Людмила Чупак, знайомлячи академістів із гостею. – Ця молода вродлива жінка мріє стати дипломованим філософом та об’їздити півсвіту!».

А потім кожен із присутніх поринув у неймовірно чарівний та незвичайний світ – не просто віршів, а поезії - про все те, що бентежить жіночу душу і розкриває неповторність чуттєвої, але водночас сильної особистості.

У віршах Олени Мартузаєвої органічно переплітаються контрасти – чорне і біле, любов і ненависть, радість і смуток, сміх і сльози, співчуття і байдужість… Проте саме байдужим після зустрічі не залишився ніхто: цікавитися, чи можна придбати збірку віршів, почали ще навіть до початку читань!

Гармонійним доповненням до поезії стали пісні під гітару у виконанні бібліотекаря Маргарити Зубкової та активного читача Володимира Трусова.

Щирі вітання висловили й ті, без кого, за словами самої письменниці, не відбулося б цього дебюту. Зокрем а, теплі та зворушливі слова сказав на адресу Олени Михайлівни її син Михайло: «Мамо, творчих тобі успіхів, щастя і всього найкращого! Я тебе дуже люблю!»

Окремі вітання, побажання подальших літературних успіхів  і квіти поетесі передала від імені Костянтина Єфименка – голови Благодійного фонду - куратор клубу «Водограй» Лариса Купріянчук.

По завершенні читань всі охочі отримували автографи на придбаних збірках віршів та спілкувалися з авторкою особисто. А ще дарували письменниці квіти і ділилися одне з одним враженнями про зустріч.

Життя – цікава річ тоді, коли є контрасти. І нова авторська збірка нашої землячки і просто мудрої, талановитої, неповторної жінки Олени Мартузаєвої – ще один тому доказ. Читаймо й  насолоджуймося! 

 

Поділитись з друзями: