Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Клуб "Зарічанське джерело" відзначив Міжнародний жіночий день

14 березня клуб «Зарічанське джерело» у своєму товаристві відзначив Міжнародний жіночий день. Хоч трішечки і опісля свята, зате щиро і від душі. На початку заходу хвилиною мовчання вшанували загиблих наших військових і цивільних українців, чиє життя забрав московський окупант. Затим виконали Гімн України.

Головною темою жіночого дня стала присвята матері. Адже стати мамою – це благодать Божа і найвище покликання жінки. Але вірші, які виконали Валентина Букало, Тамара Кизим, Ольга Грищенко, Марія Міщенко, не просто були присвячені матері. Поетичні рядки були присвячені матері, яка чекає з війни сина. Адже на долю української жінки знову випав цей тяжкий хрест – виглядати сина з доріг війни…

Ансамбль клубу виконав пісні «Материнська хата», «Скажи мені, ластівко мила», «Сини України». До речі, до тріл клубу додалася ще одна учасниця – Марія Фурдецька – і тепер клуб має вже не тільки  тріо, а й квартет!

Звісно ж, були пісні про любов. Пісню «Плакала калина» про нещасливе кохання дівчини і козацького отамана виконали Тамара Кизим, Ольга Грищенко, Валентина Букало, а пісню «Над полями та й над нивами» заспівали Тамара Кизим та Валентина Букало.

Не обійшлося й без гумору. Ніна Рябошапка декламувала жартівливий вірш «Мрія чоловіка», а Марія Міщенко не менш веселий вірш про жінку.

Також на цьому заході пані Марія Міщенко читала вірш про весну і таку довгоочікувану всіма українцями перемогу!

Привітали колежанки й іменинницю Варвару Григорівну Донець вітальною піснею «День народження у тебе». У відповідь пані Варвара зичила дівчатам всіляких гараздів до Міжнародного жіночого дня.

Клуб "Зарічанське джерело" відзначив Міжнародний жіночий день

 

Поділитись з друзями: